Τι κάνει η λευκίνη και ποιες τροφές είναι οι καλύτερες πηγές;

Onmed.gr



Η λευκίνη είναι ένα από τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία το σώμα δεν μπορεί να παράγει από μόνο του και πρέπει να λαμβάνεται μέσω της διατροφής. Γνωστή για τον κεντρικό της ρόλο στην επιδιόρθωση των μυών, την μεταβολική υγεία και την κυτταρική σηματοδότηση, η λευκίνη παίζει κεντρικό ρόλο στις ζωές αθλητών, ηλικιωμένων και οποιουδήποτε στοχεύει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Αυτό το άρθρο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία