Τι κάνει η λευκίνη και ποιες τροφές είναι οι καλύτερες πηγές;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Η λευκίνη είναι ένα από τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία το σώμα δεν μπορεί να παράγει από μόνο του και πρέπει να λαμβάνεται μέσω της διατροφής. Γνωστή για τον κεντρικό της ρόλο στην επιδιόρθωση των μυών, την μεταβολική υγεία και την κυτταρική σηματοδότηση, η λευκίνη παίζει κεντρικό ρόλο στις ζωές αθλητών, ηλικιωμένων και οποιουδήποτε στοχεύει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Αυτό το άρθρο......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.