Το τυρί που βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης και τρεις τρόποι κατανάλωσής του

Onmed.gr



Το τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα ανήκουν στα τρόφιμα που αυξάνουν περισσότερο τη χοληστερίνη. Ο βαθμός της αύξησης εξαρτάται από το είδος του τυριού. Όλα τα τυριά περιέχουν χοληστερόλη, αλλά τα μαλακά τυριά (που περιέχουν περισσότερο νερό) έχουν λιγότερη χοληστερόλη. Τα τυριά έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, τα οποία έχουν μεγαλύτερη επίδραση στα επίπεδα χοληστερίνης......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία