Το τυρί που βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης και τρεις τρόποι κατανάλωσής του
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Το τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα ανήκουν στα τρόφιμα που αυξάνουν περισσότερο τη χοληστερίνη. Ο βαθμός της αύξησης εξαρτάται από το είδος του τυριού. Όλα τα τυριά περιέχουν χοληστερόλη, αλλά τα μαλακά τυριά (που περιέχουν περισσότερο νερό) έχουν λιγότερη χοληστερόλη. Τα τυριά έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, τα οποία έχουν μεγαλύτερη επίδραση στα επίπεδα χοληστερίνης......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.