Βάζετε το κρέας στην κατάψυξη; Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση

Iefimerida.gr



Η κατάψυξη παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του κρέατος, χωρίς όμως να τo προστατεύει πλήρως από την αλλοίωση. Ακόμη και σε συνθήκες βαθιάς κατάψυξης, οι τροφές μπορεί να αρχίσουν να χαλάνε μετά από λίγο και οι αλλαγές που θα υποστούν είναι δύσκολο να ανιχνευθούν....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία