Χειρότερη από το βούτυρο η μαργαρίνη, σύμφωνα με νέα έρευνα
- 3 Ειδήσεις
- 3 Πολυμέσα
- Σχόλια
Iatropedia.gr
Νέα μελέτη διαπίστωσε ότι η μαργαρίνη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2 κατά 41%, καθώς και τον κίνδυνο καρδιοπάθειας κατά 29%. Σε γενικές γραμμές, οι ειδικοί συμφωνούν ότι τα τρανς λιπαρά, που συχνά βρίσκονται σε παλαιότερες μορφές μαργαρίνης, πρέπει να αποφεύγονται λόγω της σύνδεσής τους με τις καρδιακές παθήσεις. Τα κορεσμένα λιπαρά, που συνήθως βρίσκονται στο βούτυρο και σε άλλα......
Άρθρα
Γιατί η μαργαρίνη είναι χειρότερη από το βούτυρο;
Νέα έρευνα: Η μαργαρίνη είναι χειρότερη από το βούτυρο - Αυξάνει τον...ߪ
Χειρότερη από το βούτυρο η μαργαρίνη, σύμφωνα με νέα έρευνα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.