Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Γιατί μας παχαίνουν; Ολη η αλήθεια

Tanea.gr



Το πρόβλημα των υπερεπεξεργασμένων τροφίμων (ΥΕΤ) εξακολουθεί να απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τη διεθνή βιβλιογραφία, δεδομένου ότι η μακροχρόνια κατανάλωσή τους αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα για εμφάνιση της παχυσαρκίας και των συννοσηροτήτων της, όπως ψυχολογικά προβλήματα, μεταβολικό σύνδρομο, διαβήτης τύπου 2, καρδιαγγειακά νοσήματα, καρκίνος, κ.ά.Τα ΥΕΤ προέρχονται από φυσικά τρόφιμα που......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία