3 συνταγές με τόνο σε κονσέρβα που γίνονται σε λίγα λεπτά

Bovary.gr



Ο αγαπημένος μας τόνος γίνεται κύριο γεύμα με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Οι ειδικοί της διατροφής λένε ότι ο τόνος σε κονσέρβα είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτείνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων γι αυτό και είναι ωφέλιμο να τον καταναλώνουμε συχνά. Εκτός από θρεπτικός βέβαια είναι και εύκολος καθώς όλοι μας σχεδόν τον έχουμε εύκαιρο στο ντουλάπι και ανά πάσα στιγμή μπορούμε με τα υλικά που υπάρχουν......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Lifestyle