Από την αγροτική τροφή στην υψηλή γαστρονομία - Πώς τα σαλιγκάρια και τα στρείδια έγιναν πιάτα πολυτελείας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
In.gr
Τα στρείδια και τα εσκαργκό (escargot σαλιγκάρια) αναγνωρίζονται ως τρόφιμα πολυτελείας σε όλο τον κόσμο, αλλά κάποτε εκτιμούνταν από τις κατώτερες τάξεις ως φθηνές πηγές πρωτείνης. Οι λιγότερο τολμηροί καταναλωτές σήμερα βλέπουν τα σαλιγκάρια ως παράσιτο του κήπου και σπεύδουν να επισημάνουν ότι τα φρεσκοκομμένα στρείδια δεν είναι μόνο ωμά αλλά και ζωντανά όταν τρώγονται. Πώς λοιπόν αυτά τα......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(612)
- politismos(36)
- Βιβλία(59)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(51)
- Κινηματογράφος(80)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(30)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.