Αυτά τα δημοφιλή τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας, σύμφωνα με 15ετή μελέτη

Iefimerida.gr



Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας κρέατος και ζαχαρούχων αναψυκτικών επιταχύνει την εμφάνιση άνοιας και άλλων χρόνιων ασθενειών, σύμφωνα με μελέτη 15 ετών. Οι επιστήμονες παρακολούθησαν σχεδόν 2.500 ηλικιωμένους και διαπίστωσαν ότι όσοι ακολουθούσαν τις πιο ανθυγιεινές διατροφές, πλούσιες σε κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας, όπως μπέικον και μπιφτέκια, καθώς και σε αναψυκτικά, εμφάνισαν εγκεφαλικές......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Lifestyle