Αυτά τα δημοφιλή τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας, σύμφωνα με 15ετή μελέτη
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας κρέατος και ζαχαρούχων αναψυκτικών επιταχύνει την εμφάνιση άνοιας και άλλων χρόνιων ασθενειών, σύμφωνα με μελέτη 15 ετών. Οι επιστήμονες παρακολούθησαν σχεδόν 2.500 ηλικιωμένους και διαπίστωσαν ότι όσοι ακολουθούσαν τις πιο ανθυγιεινές διατροφές, πλούσιες σε κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας, όπως μπέικον και μπιφτέκια, καθώς και σε αναψυκτικά, εμφάνισαν εγκεφαλικές......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(720)
- politismos(93)
- Βιβλία(12)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(36)
- Κινηματογράφος(91)
- Μουσική(55)
- Παράξενα(88)
- Τέχνη(101)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.