Γιατί δεν πρέπει να φυλάτε το μαγειρεμένο ρύζι για την επόμενη μέρα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Η αποθήκευση ρυζιού στο ψυγείο για περισσότερες από 24 ώρες αυξάνει τον κίνδυνο διάρροιας, πυρετού και κοιλιακού άλγους, σύμφωνα με ειδικoύς σε θέματα ασφάλειας τροφίμων. Το ρύζι αποτελεί βασικό στοιχείο στην καθημερινή διατροφή πολλών οικογενειών, αλλά η αποθήκευσή του μετά το μαγείρεμα μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους. Η Cristina Lora, τεχνολόγος τροφίμων και ειδικός σε θέματα ασφάλειας τροφίμων......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(639)
- politismos(48)
- Βιβλία(12)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(26)
- Μουσική(45)
- Παράξενα(65)
- Τέχνη(55)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.