Γιατί πρέπει να ρίχνετε ξύδι στο κρέας πριν το βάλετε στη σχάρα -Πού βοηθά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Ένα συστατικό που δεν λείπει από το σπίτι φέρεται να χαρίζει νοστιμιά στο ψητό κρέας. Ο λόγος για το ξύδι από κρασί ή μήλο, που φαίνεται να βελτιώνει τόσο τη γεύση όσο και την υφή του κρέατος που ψήνεται στη σχάρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα diariouno, λίγο ξύδι στο κρέας πριν το ψήσιμο στη σχάρα μπορεί να το μαλακώσει, βελτιώνοντας και τη γεύση. Αν, δε, προσθέσετε μερικά βότανα και μπαχαρικά......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(813)
- politismos(80)
- Βιβλία(56)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(55)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(77)
- Τέχνη(129)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.