Γιατί πρέπει να ρίχνετε ξύδι στο κρέας πριν το βάλετε στη σχάρα -Πού βοηθά

Iefimerida.gr



Ένα συστατικό που δεν λείπει από το σπίτι φέρεται να χαρίζει νοστιμιά στο ψητό κρέας. Ο λόγος για το ξύδι από κρασί ή μήλο, που φαίνεται να βελτιώνει τόσο τη γεύση όσο και την υφή του κρέατος που ψήνεται στη σχάρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα diariouno, λίγο ξύδι στο κρέας πριν το ψήσιμο στη σχάρα μπορεί να το μαλακώσει, βελτιώνοντας και τη γεύση. Αν, δε, προσθέσετε μερικά βότανα και μπαχαρικά......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Lifestyle