Η διαφορά ανάμεσα σε σκέτο καφέ και με ζάχαρη: "Αυξάνει το σάκχαρο και τη φλεγμονή" προειδοποιεί γαστρεντερολόγος

Iefimerida.gr



Ο γαστρεντερολόγος του Harvard, δρ. Saurabh Sethi αναλύει τα οφέλη του σκέτου καφέ (χωρίς προσθήκη ζάχαρης). Όπως σημειώνει, "η ζάχαρη στον καφέ δεν προσθέτει μόνο περιττές θερμίδες και αλλοιώνει το άρωμα του ροφήματος, αλλά ενισχύει και τη συστηματική φλεγμονή στον οργανισμό". Η χρόνια φλεγμονή, όπως εξηγεί, συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα, μεταβολικό σύνδρομο και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Lifestyle