Η διαφορά ανάμεσα σε σκέτο καφέ και με ζάχαρη: "Αυξάνει το σάκχαρο και τη φλεγμονή" προειδοποιεί γαστρεντερολόγος
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Ο γαστρεντερολόγος του Harvard, δρ. Saurabh Sethi αναλύει τα οφέλη του σκέτου καφέ (χωρίς προσθήκη ζάχαρης). Όπως σημειώνει, "η ζάχαρη στον καφέ δεν προσθέτει μόνο περιττές θερμίδες και αλλοιώνει το άρωμα του ροφήματος, αλλά ενισχύει και τη συστηματική φλεγμονή στον οργανισμό". Η χρόνια φλεγμονή, όπως εξηγεί, συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα, μεταβολικό σύνδρομο και......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(662)
- politismos(66)
- Βιβλία(55)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(63)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(76)
- Τέχνη(61)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.