Μαστιχωτό παγωτό (Dondurma) από τον Άκη Πετρετζίκη

Gossip-tv.gr



Έχει μαστιχωτή υφή και είναι γνωστό ως "το παγωτό που δεν λιώνει εύκολα". Δύο από τα βασικά υλικά της παραδοσιακής συνταγής είναι το κατσικίσιο γάλα και το σαλέπι. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι μια κοντινή εκδοχή και θα σας ξετρελάνει! Συστατικά 1,5 λίτρο γάλα πλήρες200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη1 ½ κ.γ. σαλέπι, σε σκόνη½ κ.γ. μαστίχα, σε σκόνη200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Lifestyle