Ούτε αλουμινόχαρτο ούτε μεμβράνη: Το έξυπνο κόλπο για να μην ξεραίνονται το τυρί και τα αλλαντικά μετά το άνοιγμα

Iefimerida.gr



Η διατήρηση αλλαντικών και τυριών στο ψυγείο απασχολεί κατά καιρούς εκείνους που αποθηκεύουν τρόφιμα. Να τα αφήσουν στο χαρτί του σούπερ μάρκετ; Να τα αποθηκεύσουν σε τάπερ; Ή μήπως να τα βάλουν σε τάπερ και να τα κλείσουν με μεβράνη ή αλουμινόχαρτο; Σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα milou-tegernsee, μπορεί το αλουμινόχαρτο και η μεμβράνη να φαίνονται πρακτικά, ωστόσο δημιουργούνται δύο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Lifestyle