Συνταγή: Αρωματική κις λορέν
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
In.gr
Για αιώνες αποτελούσε μια αγαπημένη συνταγή της Γαλλίας. "Έχοντας" γεννηθεί στη Λορένη, η κις λορέν πέρασε από τα χίλια κύματα -όπως άλλωστε και η περιοχή που πρωτοεμφανίστηκε- μέχρι να καταλήξει στη μορφή που την ξέρουμε τώρα. Έπρεπε να φτάσουμε στα μισά του 20ου αιώνα ώστε να σπάσει τα "σύνορα" της - πρώτα κάνοντας την εμφάνισή της σε γνωστά γαλλικά εστιατόρια και στη συνέχεια στους μπουφέδες......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(700)
- politismos(38)
- Βιβλία(60)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(80)
- Μουσική(71)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(29)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.