Συνταγή: Αρωματική κις λορέν

In.gr



Για αιώνες αποτελούσε μια αγαπημένη συνταγή της Γαλλίας. "Έχοντας" γεννηθεί στη Λορένη, η κις λορέν πέρασε από τα χίλια κύματα -όπως άλλωστε και η περιοχή που πρωτοεμφανίστηκε- μέχρι να καταλήξει στη μορφή που την ξέρουμε τώρα. Έπρεπε να φτάσουμε στα μισά του 20ου αιώνα ώστε να σπάσει τα "σύνορα" της - πρώτα κάνοντας την εμφάνισή της σε γνωστά γαλλικά εστιατόρια και στη συνέχεια στους μπουφέδες......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Lifestyle