Συνταγή για μοσχάρι μπουργκινιόν: Αυθεντικό γαλλικό κοκκινιστό, ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Bovary.gr
Με εκλεκτό μοσχάρι, κόκκινο κρασί και μπόλικα λαχανικά ετοιμάζουμε ένα απολαυστικό οικογενειακό γεύμα. Το μοσχαράκι Βουργουνδίας είναι ένα εμβληματικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας. Πλούσιο σε αρώματα και βαθιά νόστιμο προσφέρει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή. Πρόκειται για φαγητό που θέλει ιδιαίτερη περιποίηση, φροντίδα και χρόνο όμως για να γίνει γι αυτό και έχει......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(670)
- politismos(50)
- Βιβλία(9)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(23)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(61)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.