Συνταγή για ψάρι με καραμελωμένα λαχανικά και μυρωδικά στον φούρνο

Flash.gr



Ζουμερό φιλέτο λευκού ψαριού, όπως μπακαλιάρος ή λινγκ, ψήνεται απαλά πάνω σε στρώμα καραμελωμένων λαχανικών: κολοκυθάκι, καρότο, πιπεριά και κρεμμύδι, όλα μαριναρισμένα σε αρωματικό μείγμα από μέλι, ελαιόλαδο, σκόρδο και μουστάρδα. Το ψάρι αρωματίζεται με λεμόνι και φρέσκα μυρωδικά και ψήνεται στους 190°C μέχρι να γίνει αφράτο και τρυφερό. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο γεμάτο φρεσκάδα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Lifestyle