Συνταγή για ψάρι με καραμελωμένα λαχανικά και μυρωδικά στον φούρνο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Flash.gr
Ζουμερό φιλέτο λευκού ψαριού, όπως μπακαλιάρος ή λινγκ, ψήνεται απαλά πάνω σε στρώμα καραμελωμένων λαχανικών: κολοκυθάκι, καρότο, πιπεριά και κρεμμύδι, όλα μαριναρισμένα σε αρωματικό μείγμα από μέλι, ελαιόλαδο, σκόρδο και μουστάρδα. Το ψάρι αρωματίζεται με λεμόνι και φρέσκα μυρωδικά και ψήνεται στους 190°C μέχρι να γίνει αφράτο και τρυφερό. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο γεμάτο φρεσκάδα......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.