Συνταγή: Η πιο εύκολη μαρινάδα για μαλακό μοσχάρι -Mε μόλις 3 υλικά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Bovary.gr
Με ελαιόλαδο, κρασί και θυμάρι μαρινάρουμε εύκολα και γρήγορα το μοσχάρι πριν το ψήσουμε. Το μοσχάρι είναι το κρέας που χρειάζεται τα λιγότερα υλικά για να αναδειχθεί. Ένα κομμάτι καλής ποιότητας, είτε είναι γάλακτος είτε όχι, δεν πρέπει να επισκιαστεί από βαριά αρώματα και έντονες γεύσεις. Αντίθετα, ένα ελαφρύ μαρινάρισμα και ένα απλό ψήσιμο ελάχιστων λεπτών, στη σχάρα ή στον φούρνο, αρκούν για......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(708)
- politismos(63)
- Βιβλία(6)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(49)
- Κινηματογράφος(51)
- Μουσική(50)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(88)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.