Συνταγή: Η πιο εύκολη μαρινάδα για μαλακό μοσχάρι -Mε μόλις 3 υλικά

Bovary.gr



Με ελαιόλαδο, κρασί και θυμάρι μαρινάρουμε εύκολα και γρήγορα το μοσχάρι πριν το ψήσουμε. Το μοσχάρι είναι το κρέας που χρειάζεται τα λιγότερα υλικά για να αναδειχθεί. Ένα κομμάτι καλής ποιότητας, είτε είναι γάλακτος είτε όχι, δεν πρέπει να επισκιαστεί από βαριά αρώματα και έντονες γεύσεις. Αντίθετα, ένα ελαφρύ μαρινάρισμα και ένα απλό ψήσιμο ελάχιστων λεπτών, στη σχάρα ή στον φούρνο, αρκούν για......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Lifestyle