Συνταγή: Χοιρινό με σάλτσα λευκού κρασιού για το τραπέζι της Κυριακής
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Bovary.gr
Το πιο νόστιμο κατσαρολάτο χοιρινό γίνεται με λευκό κρασί και μπόλικο λεμόνι. Το λεμονάτο χοιρινό είναι μια σταθερή αξία. Το ίδιο και τα κρασάτα φαγητά. Όταν όμως αυτές οι δύο διαχρονικές συνταγές συνδυάζονται τότε προκύπτει ένα λαχταριστό αποτέλεσμα που ενώνει την οικογένεια γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι και την ενώνει χορταίνοντάς την με τον πιο νόστιμο τρόπο. Τα 3 υλικά που κάνουν τη σάλτσα......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(605)
- politismos(46)
- Βιβλία(13)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(36)
- Κινηματογράφος(26)
- Μουσική(39)
- Παράξενα(70)
- Τέχνη(61)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.