Ένα παγκόσμιο πείραμα στο Κολχικό Θεσσαλονίκης για την παραγωγή ελληνικού premium μοσχαρίσιου κρέατος
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Voria.gr
Το μοσχαρίσιο κρέας στη χώρα μας ήταν πάντα μια δύσκολη πίστα. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν και οι Έλληνες καταναλωτές στράφηκαν για διατροφικούς και οικονομικούς λόγους στο συγκεκριμένο είδος, αφήνοντας κατά μέρος το λιπαρό χοιρινό και το αδιάφορο κοτόπουλο, η αγορά πέρασε το πρώτο σοκ. Το διαθέσιμο κρέας μόσχου ήταν λίγο για να καλύψει τις ανάγκες και έτσι άρχισαν οι αθρόες......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Τοπικά
- Aιγαίο(24)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(50)
- Θεσσαλία(204)
- Θεσσαλονίκη(43)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(128)
- Μακεδoνία(58)
- Πελοπόννησος(105)
- Στερεά Ελλάδα(96)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.