Ένα παγκόσμιο πείραμα στο Κολχικό Θεσσαλονίκης για την παραγωγή ελληνικού premium μοσχαρίσιου κρέατος

Voria.gr



Το μοσχαρίσιο κρέας στη χώρα μας ήταν πάντα μια δύσκολη πίστα. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν και οι Έλληνες καταναλωτές στράφηκαν για διατροφικούς και οικονομικούς λόγους στο συγκεκριμένο είδος, αφήνοντας κατά μέρος το λιπαρό χοιρινό και το αδιάφορο κοτόπουλο, η αγορά πέρασε το πρώτο σοκ. Το διαθέσιμο κρέας μόσχου ήταν λίγο για να καλύψει τις ανάγκες και έτσι άρχισαν οι αθρόες......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Μακεδoνία