Νέο τυρί με αιθέρια έλαια έφτιαξαν ερευνητές του ΑΠΘ, πού διαφέρει από τα παραδοσιακά
- 3 Ειδήσεις
- 2 Πολυμέσα
- Σχόλια
Dikaiologitika.gr
Ένα νέο τυρί υψηλής διατροφικής αξίας, με ενισχυμένες αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ανέπτυξαν ερευνητές του ΑΠΘ. Ένα νέο τυρί με υψηλή διατροφική αξία, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια αρωματικών φυτών και υποπροϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας - κυρίως τυρόγαλα - αναπτύχθηκε στο πλαίσιο ερευνητικού έργου με τη συμμετοχή του ΑΠΘ. Στόχος είναι η ενίσχυση των αντιοξειδωτικών και......
Άρθρα
Τυρί με αιθέρια έλαια από αρωματικά φυτά δημιουργήθηκε με συμμετοχή του ΑΠΘ
Νέο τυρί με αιθέρια έλαια έφτιαξαν ερευνητές του ΑΠΘ, πού διαφέρει από τα...ߪ
Καινοτόμο τυρί από τυρόγαλα και αιθέρια έλαια παρουσιάζεται σε ημερίδα...ߪ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Τοπικά
- Aιγαίο(26)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(32)
- Θεσσαλία(177)
- Θεσσαλονίκη(19)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(96)
- Μακεδoνία(37)
- Πελοπόννησος(61)
- Στερεά Ελλάδα(27)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.