Νέο τυρί με αιθέρια έλαια έφτιαξαν ερευνητές του ΑΠΘ, πού διαφέρει από τα παραδοσιακά

Dikaiologitika.gr



Ένα νέο τυρί υψηλής διατροφικής αξίας, με ενισχυμένες αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ανέπτυξαν ερευνητές του ΑΠΘ. Ένα νέο τυρί με υψηλή διατροφική αξία, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια αρωματικών φυτών και υποπροϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας - κυρίως τυρόγαλα - αναπτύχθηκε στο πλαίσιο ερευνητικού έργου με τη συμμετοχή του ΑΠΘ. Στόχος είναι η ενίσχυση των αντιοξειδωτικών και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Μακεδoνία