Στα καρπουζοχώρια της Θεσσαλονίκης: Οι... βαρέλες που μοσχοπουλιούνται στο εξωτερικό και οι πειραματικές καλλιέργειες

Voria.gr



Οι κόφτες μετρούν τη γη πιθαμή προς πιθαμή κρατώντας από ένα μαχαίρι. Η αναγνώριση του καρπού που είναι έτοιμος για μάζεμα κάτω από τον καυτό ήλιο δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά. Αυτή είναι μια ακόμα μέρα συγκομιδής καρπουζιού στο Πρόχωμα της Θεσσαλονίκης, ένα από τα καρπουζοχώρια της Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με το Αγιονέρι, τον Βαθύλακκο και τον Καστανά. Ο Φώντας Πολυχρονίδης, παραγωγός......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Μακεδoνία