Στα καρπουζοχώρια της Θεσσαλονίκης: Οι... βαρέλες που μοσχοπουλιούνται στο εξωτερικό και οι πειραματικές καλλιέργειες
- 2 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Voria.gr
Οι κόφτες μετρούν τη γη πιθαμή προς πιθαμή κρατώντας από ένα μαχαίρι. Η αναγνώριση του καρπού που είναι έτοιμος για μάζεμα κάτω από τον καυτό ήλιο δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά. Αυτή είναι μια ακόμα μέρα συγκομιδής καρπουζιού στο Πρόχωμα της Θεσσαλονίκης, ένα από τα καρπουζοχώρια της Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με το Αγιονέρι, τον Βαθύλακκο και τον Καστανά. Ο Φώντας Πολυχρονίδης, παραγωγός......
Άρθρα
Mohito καρπούζι: Το απόλυτο mocktail του καλοκαιριού - Έτοιμο σε 5'!
Στα καρπουζοχώρια της Θεσσαλονίκης: Οι... βαρέλες που μοσχοπουλιούνται...ߪ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Τοπικά
- Aιγαίο(30)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(43)
- Θεσσαλία(203)
- Θεσσαλονίκη(27)
- Θράκη(3)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(88)
- Μακεδoνία(42)
- Πελοπόννησος(65)
- Στερεά Ελλάδα(18)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.