Σχεδόν παρελθόν η έννοια της "προσιτής τροφής"

Antinews.gr



Του δρος Απόστολου Κρητικόπουλου* Θυμάμαι καθαρά πως πριν από πέντε χρόνια μπορούσα να αγοράσω ένα τυλιχτό σουβλάκι με 1,5 ευρώ. Ήταν φτηνό, χορταστικό και πάνω απ' όλα οικείο. Ένα φαγητό άρρηκτα συνδεδεμένο με την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα, ένα άμεσο καταφύγιο γεύσης έπειτα από μια κουραστική μέρα. Χθες, καθώς παρήγγειλα από το ίδιο σουβλατζίδικο που επισκεπτόμουν χρόνια τώρα, αντίκρισα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Media