Πού τρώμε τα καλύτερα ρετρό γλυκά της Αθήνας -Από ποντικάκια και σεράνο μέχρι νουγκατίνες και πάστες αμυγδάλου
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Τα πιο διαχρονικά γλυκά μας αρέσει να τα απολαμβάνουμε στα ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης όπου τα αγνά υλικά και αυθεντικές συνταγές είναι αδιαπραγμάτευτα. Η σοκολατίνα είναι μια μικρή, γλυκιά κόλαση, το ίδιο και το παχουλό, παιχνιδιάρικο ποντικάκι. Η πάστα αμυγδάλου και η νουγκατίνα από την άλλη είναι οι λευκές, κομψές πριγκίπισσες των παστοειδών. Ενώ η σεράνο, εντυπωσιακή στην όψη και στη......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Πολιτισμός
- Lifestyle(710)
- politismos(59)
- Βιβλία(20)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(65)
- Κινηματογράφος(101)
- Μουσική(62)
- Παράξενα(87)
- Τέχνη(119)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.