Πού τρώμε τα καλύτερα ρετρό γλυκά της Αθήνας -Από ποντικάκια και σεράνο μέχρι νουγκατίνες και πάστες αμυγδάλου

Iefimerida.gr



Τα πιο διαχρονικά γλυκά μας αρέσει να τα απολαμβάνουμε στα ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης όπου τα αγνά υλικά και αυθεντικές συνταγές είναι αδιαπραγμάτευτα. Η σοκολατίνα είναι μια μικρή, γλυκιά κόλαση, το ίδιο και το παχουλό, παιχνιδιάρικο ποντικάκι. Η πάστα αμυγδάλου και η νουγκατίνα από την άλλη είναι οι λευκές, κομψές πριγκίπισσες των παστοειδών. Ενώ η σεράνο, εντυπωσιακή στην όψη και στη......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: politismos