Routina: Το νέο premium ζαχαροπλαστείο του Δημήτρη Μακρυνιώτη είναι ένα all day spot με θεϊκά γλυκά

Iefimerida.gr



Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης άνοιξε πρόσφατα το νέο του ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα και το έδωσε το πρωτότυπο όνομα "Routina". Γιατί "Routina"; Γιατί, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, ήθελε έναν χώρο να περνά όμορφα τον χρόνο του, με καλό καφέ και γευστικό φαγητό και γλυκό, ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Δηλαδή, κάτι σαν... ρουτίνα. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Έτσι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: politismos