Λαχανικά "φτωχά" σε θρεπτικά συστατικά: Άλλο ένα (άγνωστο) κόστος της κλιματικής αλλαγής

Tovima.gr



Η κλιματική αλλαγή "κλέβει" σιωπηλά τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές μας. Μια νέα πρωτοποριακή μελέτη δείχνει ότι η αύξηση των επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) καθώς και η αύξηση της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας όχι μόνο αλλάζουν τον τρόπο που αναπτύσσονται τα λαχανικά αλλά μειώνουν και τη θρεπτική αξία τους - ιδίως σε ό,τι αφορά τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, η ρόκα και η......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Επιστήμη