Λαχανικά "φτωχά" σε θρεπτικά συστατικά: Άλλο ένα (άγνωστο) κόστος της κλιματικής αλλαγής
- 3 Ειδήσεις
- 3 Πολυμέσα
- Σχόλια
Tovima.gr
Η κλιματική αλλαγή "κλέβει" σιωπηλά τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές μας. Μια νέα πρωτοποριακή μελέτη δείχνει ότι η αύξηση των επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) καθώς και η αύξηση της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας όχι μόνο αλλάζουν τον τρόπο που αναπτύσσονται τα λαχανικά αλλά μειώνουν και τη θρεπτική αξία τους - ιδίως σε ό,τι αφορά τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, η ρόκα και η......
Άρθρα
Κλιματική αλλαγή: "Κλέβει" τη θρεπτική αξία των λαχανικών
Λαχανικά "φτωχά" σε θρεπτικά συστατικά - Άλλο ένα (άγνωστο) κόστος της...ߪ
Λαχανικά "φτωχά" σε θρεπτικά συστατικά: Άλλο ένα (άγνωστο) κόστος της...ߪ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.