7 τρόφιμα που δεν πρέπει να τυλίγεις ποτέ σε αλουμινόχαρτο και γιατί

Alfavita.gr



Το αλουμινόχαρτο δεν είναι πάντα η ασφαλέστερη επιλογή, ειδικά όταν πρόκειται για ορισμένα είδη τροφών ή μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα για ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών, υπάρχουν περιπτώσεις όπου το αλουμίνιο μπορεί να αντιδράσει με τα τρόφιμα, απελευθερώνοντας μικρές ποσότητες μετάλλου στο φαγητό. Κάτι τέτοιο έχει συνδεθεί, σύμφωνα με μελέτες, με πιθανούς......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία