7 τρόφιμα που δεν πρέπει να τυλίγεις ποτέ σε αλουμινόχαρτο και γιατί
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Το αλουμινόχαρτο δεν είναι πάντα η ασφαλέστερη επιλογή, ειδικά όταν πρόκειται για ορισμένα είδη τροφών ή μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα για ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών, υπάρχουν περιπτώσεις όπου το αλουμίνιο μπορεί να αντιδράσει με τα τρόφιμα, απελευθερώνοντας μικρές ποσότητες μετάλλου στο φαγητό. Κάτι τέτοιο έχει συνδεθεί, σύμφωνα με μελέτες, με πιθανούς......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(37)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(36)
- Εκπαίδευση(326)
- Εργασία(39)
- Θρησκεία(7)
- Κοινωνία(571)
- Νομικά(21)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(721)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.