Άσπρο ή κόκκινο κρεμμύδι: Ποιες είναι οι διαφορές;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Αν δεν είστε ειδικός στη μαγειρική, ίσως να μην έχετε καταλάβει γιατί υπάρχουν και ποιο να προτιμήσετε. Γεύση και χρήση στην κουζίνα Άσπρα κρεμμύδια: Έχουν έντονη, πικάντικη γεύση και είναι ιδανικά για μαγειρευτά, τηγανητά ή σάλτσες. Κατά το μαγείρεμα μαλακώνουν, γίνονται πιο γλυκά και χάνουν μέρος της οξύτητάς τους. Κόκκινα ή μοβ κρεμμύδια: Είναι πιο ήπια και γλυκύτερα, γι' αυτό τρώγονται......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(24)
- Αστυνομικά(14)
- Εκπαίδευση(267)
- Εργασία(44)
- Θρησκεία(21)
- Κοινωνία(553)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(608)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.