Άσπρο ή κόκκινο κρεμμύδι: Ποιες είναι οι διαφορές;

Alfavita.gr



Αν δεν είστε ειδικός στη μαγειρική, ίσως να μην έχετε καταλάβει γιατί υπάρχουν και ποιο να προτιμήσετε. Γεύση και χρήση στην κουζίνα Άσπρα κρεμμύδια: Έχουν έντονη, πικάντικη γεύση και είναι ιδανικά για μαγειρευτά, τηγανητά ή σάλτσες. Κατά το μαγείρεμα μαλακώνουν, γίνονται πιο γλυκά και χάνουν μέρος της οξύτητάς τους. Κόκκινα ή μοβ κρεμμύδια: Είναι πιο ήπια και γλυκύτερα, γι' αυτό τρώγονται......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία