Cacio e Pepe με πατάτες: Η ελβετική εκδοχή ενός ιταλικού κλασικού

Alfavita.gr



Ένα από τα πιο γευστικά και ιδιαίτερα πιάτα που κερδίζει έδαφος, ειδικά στην Ελβετία, είναι το Cacio e Pepe Rosti, μια παραλλαγή του διάσημου ιταλικού πιάτου, όπου αντί για ζυμαρικά χρησιμοποιούνται πατάτες. Υλικά: 12-14 μέτριες πατάτες (καθαρισμένες) 1½ κουταλάκι του γλυκού ανθός αλατιού + έξτρα για το σερβίρισμα 60 ml παρμεζάνα τριμμένη + επιπλέον για το τελείωμα 2 κουταλάκια φρεσκοτριμμένο......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία