Cacio e Pepe με πατάτες: Η ελβετική εκδοχή ενός ιταλικού κλασικού
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Ένα από τα πιο γευστικά και ιδιαίτερα πιάτα που κερδίζει έδαφος, ειδικά στην Ελβετία, είναι το Cacio e Pepe Rosti, μια παραλλαγή του διάσημου ιταλικού πιάτου, όπου αντί για ζυμαρικά χρησιμοποιούνται πατάτες. Υλικά: 12-14 μέτριες πατάτες (καθαρισμένες) 1½ κουταλάκι του γλυκού ανθός αλατιού + έξτρα για το σερβίρισμα 60 ml παρμεζάνα τριμμένη + επιπλέον για το τελείωμα 2 κουταλάκια φρεσκοτριμμένο......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(71)
- Αστυνομικά(104)
- Εκπαίδευση(154)
- Εργασία(94)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(507)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(523)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.