Φοκάτσια με μοτσαρέλα και πέστο: Μια ιταλική λιχουδιά στο πιάτο σας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Το αρωματικό πέστο, το αλμυρό προσούτο, η κρεμώδης μοτσαρέλα και η φρεσκάδα της ρόκας δημιουργούν ένα γεύμα γεμάτο γεύση και χαρακτήρα. Υλικά: 1 κομμάτι φοκάτσια (15x10 εκ.) 50 γρ. πέστο βασιλικού 20 γρ. προσούτο σε λεπτές φέτες 125 γρ. φρέσκια βουβαλίσια μοτσαρέλα 20 γρ. ντοματίνια ψητά 10 γρ. ρόκα baby Ανθός αλατιού Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση: Κόβουμε τη φοκάτσια στη μέση οριζόντια....
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(22)
- Εκπαίδευση(307)
- Εργασία(81)
- Θρησκεία(28)
- Κοινωνία(580)
- Νομικά(42)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(623)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.