Φοκάτσια με μοτσαρέλα και πέστο: Μια ιταλική λιχουδιά στο πιάτο σας

Alfavita.gr



Το αρωματικό πέστο, το αλμυρό προσούτο, η κρεμώδης μοτσαρέλα και η φρεσκάδα της ρόκας δημιουργούν ένα γεύμα γεμάτο γεύση και χαρακτήρα. Υλικά: 1 κομμάτι φοκάτσια (15x10 εκ.) 50 γρ. πέστο βασιλικού 20 γρ. προσούτο σε λεπτές φέτες 125 γρ. φρέσκια βουβαλίσια μοτσαρέλα 20 γρ. ντοματίνια ψητά 10 γρ. ρόκα baby Ανθός αλατιού Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση: Κόβουμε τη φοκάτσια στη μέση οριζόντια....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία