Γιατί η σοκολάτα είναι τόσο νόστιμη;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νότινγχαμ επισημαίνουν ότι η ποιότητα της σοκολάτας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα μικρόβια που καθορίζουν τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά της Η σοκολάτα παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκίσματα παγκοσμίως, αλλά νέες επιστημονικές μελέτες αποκαλύπτουν ότι η πλούσια γεύση της οφείλεται σε μικροσκοπικούς οργανισμούς που συμμετέχουν στη ζύμωση των......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(44)
- Άμυνα(36)
- Αστυνομικά(25)
- Εκπαίδευση(278)
- Εργασία(105)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(626)
- Νομικά(13)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(827)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.