Γιατί η σοκολάτα είναι τόσο νόστιμη;

Alfavita.gr



Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νότινγχαμ επισημαίνουν ότι η ποιότητα της σοκολάτας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα μικρόβια που καθορίζουν τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά της Η σοκολάτα παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκίσματα παγκοσμίως, αλλά νέες επιστημονικές μελέτες αποκαλύπτουν ότι η πλούσια γεύση της οφείλεται σε μικροσκοπικούς οργανισμούς που συμμετέχουν στη ζύμωση των......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία