Γιατί ο σολομός σήμερα περιέχει πολύ λιγότερα ωμέγα-3
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Έχει παρατηρηθεί ότι η περιεκτικότητα του σολομού σε ωμέγα-3 έχει μειωθεί κατά τουλάχιστον 50% μεταξύ 2006 και 2015. Η βασική αιτία αυτής της μείωσης είναι η αλλαγή στη διατροφή του σολομού εκτροφής. Οι καθηγητές Richard Newton και Dave Little από το Πανεπιστήμιο του Stirling εξηγούν πως η μετάβαση από ιχθυέλαια σε φυτικά έλαια στη διατροφή του ψαριού είναι ο κύριος λόγος. Τα ιχθυέλαια, που......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(19)
- Άμυνα(74)
- Αστυνομικά(91)
- Εκπαίδευση(152)
- Εργασία(86)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(371)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(431)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.