Γιατί ο σολομός σήμερα περιέχει πολύ λιγότερα ωμέγα-3

Alfavita.gr



Έχει παρατηρηθεί ότι η περιεκτικότητα του σολομού σε ωμέγα-3 έχει μειωθεί κατά τουλάχιστον 50% μεταξύ 2006 και 2015. Η βασική αιτία αυτής της μείωσης είναι η αλλαγή στη διατροφή του σολομού εκτροφής. Οι καθηγητές Richard Newton και Dave Little από το Πανεπιστήμιο του Stirling εξηγούν πως η μετάβαση από ιχθυέλαια σε φυτικά έλαια στη διατροφή του ψαριού είναι ο κύριος λόγος. Τα ιχθυέλαια, που......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία