Γιατί τα μακαρόνια σου λασπώνουν: Τα μυστικά του τέλειου σπαγγέτι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι περισσότεροι κάνουν το ίδιο βασικό λάθος, με αποτέλεσμα τα μακαρόνια να παραβράζουν και να διαλύονται. Το λάθος με το αλάτι στο νερό Οι ειδικοί εξηγούν ότι η κλασική "πρέζα αλατιού" δεν αρκεί. Το ιδανικό, όπως προκύπτει από τη μελέτη, είναι 7 γραμμάρια αλατιού ανά λίτρο νερού, λίγο περισσότερο από ένα κουταλάκι του γλυκού. Αυτή η ποσότητα δεν αφορά μόνο τη γεύση....
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(41)
- Άμυνα(32)
- Αστυνομικά(22)
- Εκπαίδευση(270)
- Εργασία(48)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(563)
- Νομικά(11)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(654)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.