Γιατί τα μακαρόνια σου λασπώνουν: Τα μυστικά του τέλειου σπαγγέτι

Alfavita.gr



Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι περισσότεροι κάνουν το ίδιο βασικό λάθος, με αποτέλεσμα τα μακαρόνια να παραβράζουν και να διαλύονται. Το λάθος με το αλάτι στο νερό Οι ειδικοί εξηγούν ότι η κλασική "πρέζα αλατιού" δεν αρκεί. Το ιδανικό, όπως προκύπτει από τη μελέτη, είναι 7 γραμμάρια αλατιού ανά λίτρο νερού, λίγο περισσότερο από ένα κουταλάκι του γλυκού. Αυτή η ποσότητα δεν αφορά μόνο τη γεύση....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία