Γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, όπως τα έφτιαχνε η γιαγιά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Ζεστή, χορταστική σούπα με μυρωδάτα κεφτεδάκια ρυζιού και κιμά, καλυμμένα με το βελούδινο αυγολέμονο που δίνει μοναδική γεύση. Υλικά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 αυγό 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα 1,5......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(39)
- Άμυνα(31)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(242)
- Εργασία(89)
- Θρησκεία(17)
- Κοινωνία(541)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(828)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.