Γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, όπως τα έφτιαχνε η γιαγιά

Alfavita.gr



Ζεστή, χορταστική σούπα με μυρωδάτα κεφτεδάκια ρυζιού και κιμά, καλυμμένα με το βελούδινο αυγολέμονο που δίνει μοναδική γεύση. Υλικά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 αυγό 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα 1,5......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία