Γιουβαρλάκια: Το απόλυτο comfort food της ελληνικής κουζίνας
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Μια παραδοσιακή συνταγή με κιμά, ρύζι, λαχανικά και πλούσιο αυγολέμονο που θα απογειώσει το τραπέζι σας. Υλικά: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 αυγό 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο ¼ φλ. ελαιόλαδο ¼ φλ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ (μουλιασμένο και στραγγισμένο) 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 καρότο......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(18)
- Άμυνα(26)
- Αστυνομικά(15)
- Εκπαίδευση(263)
- Εργασία(46)
- Θρησκεία(42)
- Κοινωνία(590)
- Νομικά(15)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(608)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.