Γλιστρίδα: Ένα διατροφικό διαμάντι της ελληνικής φύσης
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Μεταξύ των πιο παραγνωρισμένων, αλλά εξαιρετικά ωφέλιμων χόρτων βρίσκεται η γλιστρίδα ή αλλιώς αντράκλα, όπως είναι γνωστή σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Γιατί η γλιστρίδα αξίζει μια θέση στο πιάτο μας; 1. Πηγή ωμέγα-3 λιπαρών από τη φύση Η γλιστρίδα αποτελεί ένα από τα σπάνια φυτικά τρόφιμα που περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, λιπαρά που συναντάμε κυρίως σε ψάρια. Αυτά τα καλά λιπαρά συμβάλλουν......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(24)
- Άμυνα(12)
- Αστυνομικά(25)
- Εκπαίδευση(211)
- Εργασία(25)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(607)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(362)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.