Γλιστρίδα: Ένα διατροφικό διαμάντι της ελληνικής φύσης

Alfavita.gr



Μεταξύ των πιο παραγνωρισμένων, αλλά εξαιρετικά ωφέλιμων χόρτων βρίσκεται η γλιστρίδα ή αλλιώς αντράκλα, όπως είναι γνωστή σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Γιατί η γλιστρίδα αξίζει μια θέση στο πιάτο μας; 1. Πηγή ωμέγα-3 λιπαρών από τη φύση Η γλιστρίδα αποτελεί ένα από τα σπάνια φυτικά τρόφιμα που περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, λιπαρά που συναντάμε κυρίως σε ψάρια. Αυτά τα καλά λιπαρά συμβάλλουν......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία