Η επιστήμη πίσω από την τέλεια σπιτική λεμονάδα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Από τη χημεία του κιτρικού οξέος έως την ισορροπία της γλυκύτητας και της οξύτητας, η λεμονάδα είναι ένα φυσικό πείραμα που αποκαλύπτει πόσο στενά συνδέεται η γεύση με τη φυσική και τη βιοχημεία. Η τέχνη της απλότητας Η παραδοσιακή λεμονάδα χρειάζεται μόνο τρία βασικά υλικά, φρέσκο χυμό λεμονιού, ζάχαρη και νερό. Ωστόσο, η ισορροπία ανάμεσά τους καθορίζει τη γεύση, τη φρεσκάδα και τη διάρκεια......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(15)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(254)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(617)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(742)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.