Η πιο κλασική συνταγή για μπεσαμέλ

Alfavita.gr



Η μπεσαμέλ είναι μία από τις πιο βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως και στη μεσογειακή μαγειρική. Ας δούμε πώς μπορούμε να την φτιάξουμε εύκολα στο σπίτι. Υλικά: 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή μαλακό) 100 γρ. βούτυρο 1 λίτρο γάλα 5 γρ. αλάτι 0,3 γρ. λευκό πιπέρι Εκτέλεση: Σε μέτρια φωτιά, τοποθετούμε μια κατσαρόλα και λιώνουμε το βούτυρο. Φροντίζουμε να......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία