Η πιο κλασική συνταγή για μπεσαμέλ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η μπεσαμέλ είναι μία από τις πιο βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως και στη μεσογειακή μαγειρική. Ας δούμε πώς μπορούμε να την φτιάξουμε εύκολα στο σπίτι. Υλικά: 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή μαλακό) 100 γρ. βούτυρο 1 λίτρο γάλα 5 γρ. αλάτι 0,3 γρ. λευκό πιπέρι Εκτέλεση: Σε μέτρια φωτιά, τοποθετούμε μια κατσαρόλα και λιώνουμε το βούτυρο. Φροντίζουμε να......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(57)
- Αστυνομικά(92)
- Εκπαίδευση(88)
- Εργασία(73)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(435)
- Νομικά(1)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(212)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.