Η πιο υγιεινή μέθοδος ψησίματος για κάθε τύπο κρέατος και ψαριών
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Ποια μέθοδος ψησίματος προτείνουν οι ειδικοί; Αναλυτικός οδηγός για το ποια είναι η πιο υγιεινή μέθοδος ψησίματος για κάθε τύπο κρέατος και ψαριών, με βάση τις διατροφικές συστάσεις και τα μαγειρικά χαρακτηριστικά κάθε κατηγορίας Οι διατροφολόγοι γενικά συμφωνούν ότι το ψήσιμο στον φούρνο ή το βράσιμο (π.χ. στον ατμό ή σε νερό) είναι από τις πιο υγιεινές μεθόδους μαγειρέματος του κρέατος....
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(16)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(98)
- Εκπαίδευση(144)
- Εργασία(104)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(446)
- Νομικά(7)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(446)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.