Η σημασία της διατροφής στην καθυστέρηση του γκριζαρίσματος των μαλλιών

Alfavita.gr



Σύμφωνα με ειδικούς, ορισμένες καθημερινές μας συνήθειες, μεταξύ αυτών και η διατροφή, μπορούν να επηρεάσουν τον ρυθμό με τον οποίο χάνεται το φυσικό χρώμα των μαλλιών. Ο Δρ. Ross Kopelman, ειδικός στη μεταμόσχευση μαλλιών, εξηγεί πως το φαινόμενο του αποχρωματισμού της τρίχας σχετίζεται κυρίως με τη σταδιακή μείωση της μελανίνης, της χρωστικής ουσίας που καθορίζει το φυσικό χρώμα των μαλλιών....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία