Η σημασία της διατροφής στην καθυστέρηση του γκριζαρίσματος των μαλλιών
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Σύμφωνα με ειδικούς, ορισμένες καθημερινές μας συνήθειες, μεταξύ αυτών και η διατροφή, μπορούν να επηρεάσουν τον ρυθμό με τον οποίο χάνεται το φυσικό χρώμα των μαλλιών. Ο Δρ. Ross Kopelman, ειδικός στη μεταμόσχευση μαλλιών, εξηγεί πως το φαινόμενο του αποχρωματισμού της τρίχας σχετίζεται κυρίως με τη σταδιακή μείωση της μελανίνης, της χρωστικής ουσίας που καθορίζει το φυσικό χρώμα των μαλλιών....
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(19)
- Άμυνα(26)
- Αστυνομικά(27)
- Εκπαίδευση(235)
- Εργασία(32)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(577)
- Νομικά(24)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(404)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.