Η τέλεια καρμπονάρα: όταν η μαγειρική συναντά τη χημεία της γεύσης

Alfavita.gr



Η καρμπονάρα, απλή στη σύστασή της αλλά εξαιρετικά απαιτητική στην εκτέλεση, είναι κάτι παραπάνω από μια κλασική μακαρονάδα: είναι μάθημα φυσικής. Από τη Ρώμη του '40 στη γαστρονομική αθανασία Η καρμπονάρα γεννήθηκε γύρω στη δεκαετία του 1940, στη Ρώμη, μέσα σε μια εποχή λιτότητας και ανασυγκρότησης. Πολλοί θεωρούν ότι προέκυψε όταν οι Ιταλοί μαγείροι αξιοποίησαν τα υλικά που είχαν στη διάθεσή......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία