Η τέλεια καρμπονάρα: όταν η μαγειρική συναντά τη χημεία της γεύσης
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η καρμπονάρα, απλή στη σύστασή της αλλά εξαιρετικά απαιτητική στην εκτέλεση, είναι κάτι παραπάνω από μια κλασική μακαρονάδα: είναι μάθημα φυσικής. Από τη Ρώμη του '40 στη γαστρονομική αθανασία Η καρμπονάρα γεννήθηκε γύρω στη δεκαετία του 1940, στη Ρώμη, μέσα σε μια εποχή λιτότητας και ανασυγκρότησης. Πολλοί θεωρούν ότι προέκυψε όταν οι Ιταλοί μαγείροι αξιοποίησαν τα υλικά που είχαν στη διάθεσή......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(35)
- Εκπαίδευση(182)
- Εργασία(31)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(538)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(585)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.