Η βάση για κάθε νόστιμο φαγητό: ζωμός κρέατος από κόκαλα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Ο ζωμός από κόκαλα είναι μια παραδοσιακή συνταγή γεμάτη θρεπτικά στοιχεία και πλούσια γεύση. Υλικά: 1 μοσχαρίσιο κότσι κομμένο στα δύο Διάφορα κόκαλα μοσχαριού, κομμένα Κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή περίπου 1 κιλό φτερούγες 4-5 ξερά κρεμμύδια 3-4 μεγάλα καρότα 3 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες 1 μικρή σελινόριζα, κομμένη σε τέσσερα κομμάτια 2 πράσα, χοντροκομμένα 1 ματσάκι μαϊντανό 1 ξύλο κανέλας 1 κ.γ....

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(39)
- Άμυνα(25)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(236)
- Εργασία(51)
- Θρησκεία(18)
- Κοινωνία(540)
- Νομικά(22)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(468)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.