Κέτσαπ: Νόστιμη, αλλά πόσο υγιεινή είναι τελικά;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η κέτσαπ είναι από τα πιο αγαπημένα συνοδευτικά παγκοσμίως, ωστόσο, πίσω από τη χαρακτηριστική της γεύση κρύβονται ερωτήματα σχετικά με τη διατροφική της αξία. Η εξέλιξη της κέτσαπ: Από φαρμακευτικό σκεύασμα σε μαγειρικό συνοδευτικό Η ιστορία της κέτσαπ ξεκινά τον 18ο αιώνα, όταν Βρετανοί ναυτικοί εμπνεύστηκαν από ασιατικές σάλτσες βασισμένες σε ψάρια, παρόμοιες με τον αρχαιοελληνικό γάρο. Οι......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(44)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(222)
- Εργασία(110)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(584)
- Νομικά(20)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(707)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.