Κέτσαπ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της;

Alfavita.gr



Αν και προέρχεται από ντομάτες, που είναι γνωστές για τα θρεπτικά τους οφέλη, η σύγχρονη μορφή της περιλαμβάνει αρκετή ζάχαρη και συχνά συγκαταλέγεται στα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για την επίδρασή της στην υγεία. Από πού ξεκίνησε η κέτσαπ; Η ιστορία της κέτσαπ έχει βαθιές ρίζες, που φτάνουν έως και τον 18ο αιώνα. Πρώτη της μορφή ήταν μία κινεζική σάλτσα ψαριού......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία