Κέτσαπ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Αν και προέρχεται από ντομάτες, που είναι γνωστές για τα θρεπτικά τους οφέλη, η σύγχρονη μορφή της περιλαμβάνει αρκετή ζάχαρη και συχνά συγκαταλέγεται στα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για την επίδρασή της στην υγεία. Από πού ξεκίνησε η κέτσαπ; Η ιστορία της κέτσαπ έχει βαθιές ρίζες, που φτάνουν έως και τον 18ο αιώνα. Πρώτη της μορφή ήταν μία κινεζική σάλτσα ψαριού......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(46)
- Αστυνομικά(83)
- Εκπαίδευση(150)
- Εργασία(83)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(356)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(488)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.