Κίνδυνοι από τα μελάτα αυγά: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Γιατί οι ειδικοί συνιστούν προσοχή στην κατανάλωσή τους και ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο Όλοι γνωρίζουν ότι τα αυγά περιέχουν σαλμονέλα, ένα επικίνδυνο βακτήριο που εξουδετερώνεται μόνο όταν τα μαγειρεύουμε καλά. Αλλά υπάρχουν πολλοί που προτιμούν τα αυγά τους "μελάτα" και ανησυχούν, μήπως αυτή η μέθοδος δεν σκοτώνει επαρκώς το βακτήριο της σαλμονέλας. Για την αποφυγή μόλυνσης από σαλμονέλα, τα......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(73)
- Άμυνα(46)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(248)
- Εργασία(19)
- Θρησκεία(20)
- Κοινωνία(557)
- Νομικά(18)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(565)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.