Κρέας:Το απλό κόλπο που μειώνει τις καρκινογόνες ουσίες έως 88%
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Oι ειδικοί επισημαίνουν ότι υπάρχουν απλές τεχνικές, οι οποίες μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο και καθιστούν το κρέας ασφαλέστερο για κατανάλωση Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος έχει συνδεθεί με την εμφάνιση καρκινογόνων ουσιών, κυρίως όταν μαγειρεύεται σε υψηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι υπάρχουν απλές τεχνικές, οι οποίες μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο και καθιστούν το κρέας......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(7)
- Άμυνα(9)
- Αστυνομικά(5)
- Εκπαίδευση(59)
- Εργασία(38)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(159)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(172)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.