Λάδι τηγανίσματος: Γιατί δεν πρέπει να το πετάμε με τον λάθος τρόπο

Alfavita.gr



Η ακατάλληλη απόρριψή του φθείρει τις σωληνώσεις, ρυπαίνει το περιβάλλον και μπορεί να επιβαρύνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Οι κίνδυνοι της λανθασμένης απόρριψης Φραγμένες σωληνώσεις: Το λάδι, όταν κρυώσει, στερεοποιείται και δημιουργεί συσσωρεύσεις λίπους, που οδηγούν σε αποφράξεις και δυσάρεστες οσμές. Δυσλειτουργία μονάδων καθαρισμού: Τα λίπη εμποδίζουν την αποτελεσματική επεξεργασία των......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Κοινωνία