Λάδι τηγανίσματος: Γιατί δεν πρέπει να το πετάμε με τον λάθος τρόπο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Η ακατάλληλη απόρριψή του φθείρει τις σωληνώσεις, ρυπαίνει το περιβάλλον και μπορεί να επιβαρύνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Οι κίνδυνοι της λανθασμένης απόρριψης Φραγμένες σωληνώσεις: Το λάδι, όταν κρυώσει, στερεοποιείται και δημιουργεί συσσωρεύσεις λίπους, που οδηγούν σε αποφράξεις και δυσάρεστες οσμές. Δυσλειτουργία μονάδων καθαρισμού: Τα λίπη εμποδίζουν την αποτελεσματική επεξεργασία των......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(47)
- Άμυνα(49)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(213)
- Εργασία(18)
- Θρησκεία(23)
- Κοινωνία(548)
- Νομικά(17)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(598)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.