Λευκό ψωμί και ψωμί ολικής άλεσης: Ποια η διαφορά και ποιο είναι πιο ωφέλιμο για την υγεία;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Alfavita.gr
Αν και εξωτερικά διαφέρουν σε χρώμα και υφή, αυτό που τα ξεχωρίζει ουσιαστικά είναι η διαδικασία παραγωγής και η διατροφική τους αξία. Από πού ξεκινούν οι διαφορές Το κοινό τους σημείο είναι το σιτάρι. Ωστόσο, ο τρόπος επεξεργασίας του κόκκου του σιταριού είναι αυτός που καθορίζει το τελικό προϊόν και τις ιδιότητές του. Λευκό ψωμί: Ελαφρύ, αλλά φτωχό σε θρεπτικά στοιχεία Το λευκό ψωμί φτιάχνεται......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(98)
- Αστυνομικά(105)
- Εκπαίδευση(137)
- Εργασία(106)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(471)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(404)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.